Jouw zorgvraag?

Wij zoeken de juiste cliënt of organisatie!

Heb je ooit voor de zorg gekozen omdat je voldoende tijd en aandacht aan je cliënten wilt besteden? En ben je zzp’er geworden of wil je dat graag om die ambitie waar te maken? Dan ben jíj de zorgprofessional met een stukje extra motivatie. Wij noemen dat het zorggen. Je hebt een warm hart voor de cliënt. Voel je welkom bij ZORGgen! Bij ons werk je op jouw manier, voor cliënten die bij je passen, op tijden dat het jou uitkomt.

Wie ben je en wat doe je graag?

Bij ZORGgen nemen we de tijd voor een uitgebreide kennismaking. We zijn benieuwd naar je vakbekwaamheid, je zorgexpertise, je specifieke voorkeuren en je beschikbaarheid. Als we je beter kennen, kunnen we gericht op zoek naar de cliënt of zorgorganisatie die bij je past. Kwaliteit van zorg is uiteraard belangrijk. Dat geldt ook voor de juiste klik tussen zorgvrager en zorgverlener. De juiste match, dat is onze uitdaging.
Zo ontstaat ’n goed gevoel.

Zelfstandig zorgprofessional

Kies je voor het bestaan van zzp’er, dan heb je veel vrijheid. Belangrijke zaken bepaal je namelijk zelf. Het brengt wel extra verantwoordelijkheid met zich mee. Je bent immers zorgverlener én ondernemer tegelijkertijd. Het is belangrijk dat je allebei die beroepen goed uitoefent.
ZORGgen helpt je daarbij. We bieden ondersteuning en staan 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden en je op weg te helpen.

Financiële zaken goed geregeld

Met het online platform van ZORGgen wordt je administratie vereenvoudigd. Je vindt daarin al je opdrachten en je kunt je gewerkte uren gemakkelijk registreren. Zo houd je zelf het overzicht.
Wij zorgen er vervolgens voor dat al je facturen tijdig naar je klanten worden verstuurd.
Voor de dienstverlening van ZORGgen berekenen we een vergoeding die gerelateerd is aan je omzet. We brengen dat maandelijks bij je in rekening.

Bijscholing en inspiratie

Hoor je bij onze zzp-club, dan ontvang je regelmatig uitnodigingen. Voor een bijscholing of andere professionele activiteit. Zo houd je je kennisniveau up-to-date.
ZORGgen organiseert met regelmaat ook informele bijeenkomsten om je te inspireren en je de gelegenheid te geven collega-zzp‘ers te ontmoeten.

Jij kiest!

  • Continu aanbod van zorgvragen 
  • Gevarieerde klantgroepen 
  • Je eigen werk indelen 
  • Opdrachten in je eigen regio 
  • Uitgebreide administratieve ondersteuning 
  • Ontmoeting en inspiratie 
  • Bijscholing en vaardigheidstrainingen
  • Een versterkte bewaakte positie als zelfstandige

ZORGgen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.