Heeft u thuis zorg nodig?

Wij zoeken de zorgverlener die bij u past!

Als u zorg nodig heeft dan zult u ongetwijfeld zeggenschap willen houden over de invulling van die zorg. Wie komt er bij u thuis, wanneer en voor welke ondersteuning? Het is logisch dat ú dat wilt bepalen. U weet immers zelf het beste wat u nodig heeft en wat u prettig vindt.

Zorgvuldige bemiddeling

Wij willen u graag beter leren kennen. Daarom komen we bij u thuis en gaan we met u in gesprek én met de mensen die dicht om u heen staan. We zijn benieuwd naar uw zorgvraag en willen graag weten wat u belangrijk vindt. Waar krijgt u een goed gevoel van?
Met de informatie die we van u krijgen, zoeken we één of meerdere zorgprofessionals. Die stellen we aan u voor. U bepaalt zelf welke zorgverlener het beste bij u past.

Gemotiveerde zorgprofessionals

De zorgprofessionals van ZORGgen kiezen er bewust voor om als zelfstandige te werken. Dat biedt meer vrijheid. Ze zijn bijvoorbeeld niet gebonden aan vaste roosters. Dat geeft ruimte om flexibeler te zijn. Daarom hebben ze meer aandacht voor u. En dat willen ze graag. Het is de reden waarom ze voor zichzelf werken. Ze brengen dus een extra stukje motivatie mee. Wij noemen dat het zorggen. Ze hebben een warm hart voor de cliënt.

Kwaliteit

ZORGgen kent de zorg van binnenuit en kent ook iedere professional persoonlijk. Wij bemiddelen in zorgverleners die aan alle kwaliteits- en beroepseisen voldoen, inclusief het kwaliteitskeurmerk. Wij bieden daarin ook ondersteuning.

Persoonlijke benadering

Cliënten van ZORGgen stellen het op prijs dat er zo min mogelijk verschillende zorgprofessionals aan huis komen. Zij vinden het ook fijn als iemand wat ruimer in zijn of haar tijd zit. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de professionals die we bemiddelen, verschillende taken combineren. Een zorgverlener kan dus net zo gemakkelijk verpleegtechnische handelingen uitvoeren, als een wandelingetje met u maken. Ook is er flexibiliteit qua tijd, zodat er ruimte is om in te spelen op uw persoonlijke wensen.

Korte lijnen altijd bereikbaar

Er kunnen omstandigheden zijn waardoor u snel een zorgprofessional nodig heeft. In zo’n situatie komen we direct in actie. ZORGgen is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij hebben een grote club van zzp’ers. Daarom kunnen we u vlot helpen bij een spoedvraag.

Wat hebben wij te bieden?

  • Zorg die aansluit bij uw vraag
  • Persoonlijke aandacht en ruimte voor specifieke wensen 
  • Zelf uw zorgverlener(s) kiezen
  • Zelf de regie houden 
  • Regelmatig persoonlijk contact

 

Keuze uit een ruim aanbod

  • persoonlijke verzorging en verpleging
  • 24-uurszorg en nachtzorg
  • palliatief-terminale zorg
  • thuiszorg
  • intramurale zorg
ZORGgen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.